Al 2.238 opgehaald

89% opgehaald Doel € 2.500

Vreeloo voor Spieren voor Spieren

  • Bootcamp
  • Waterkorfbal

Wat leuk dat je op de site "Vreeloo voor Spieren voor Spieren" komt kijken! Wil je je inschrijven om mee te doen met  een leuke activiteit? HIIT IT Bootcamp of HET waterkorfbal toernooi? Wil je doneren? Wil je informatie over waar je ons kunt helpen met deze actie? Of heb je tips?

Alle hulp is welkom!!

Waarom wij ons inzetten voor Spieren voor Spieren?

De slagzin van Optisport is: "wij brengen je in beweging!" Omdat bewegen goed voor lichaam en geest is, omdat je dan onder de mensen bent en omdat je je na het sporten lekker voelt. Voor kinderen met een spierziekte is bewegen niet van zelfsprekend. Laten we dus onze gezonde spieren inzetten voor de kinderen met een spierziekte!!

Wij bij Sportcentrum Vreeloo gaan er alles aan doen om er zaterdagavond 28 oktober een feest van te maken! Kom ook gezellig mee doen, doneren of een drankje kopen voor het goede doel!!

Doe een donatie

Laatste donaties

Angela

03-11-2017 | 14:32

Dit is wat we hebben opgehaald met de spooktocht, 1 week collecte vd bar en rest statiegeldflessen! Trots!!

Marc

29-10-2017 | 21:40

Iris & Claudia

29-10-2017 | 20:48

Merel

29-10-2017 | 19:35

katie

29-10-2017 | 19:29

Angela en Michiel

angelathoen@yahoo.com

0638063603

Vanaf ongeveer 22:00 (hangt af van het aantal teams dat zich inschrijft) starten we een toernooi waterkorfbal.

Een combinatie van korfbal en waterpolo waarbij je samenwerkt om te scoren. Schrijf je in met minimaal 4 vrienden, familie leden, sport maatjes, collega's of buren en ga met maximaal met 6 de strijd aan tegen andere teams. 4 zwemmers mogen in het water en er mag zo vaak gewisseld worden als je wil. De partijtjes duren 10 minuten. Door met elkaar over te gooien is het de bedoeling de bal in de korf te gooien. De afgelopen 3 jaar was het een

Hoe kunnen jullie je inschrijven? Druk op de knop ik doe mee en volg de stappen. Verder willen we je vragen een mail naar angelathoen@yahoo.com te sturen met de namen die mee doen en jullie team naam!

Je betaald 25,- euro per team voor Spieren voor Spieren. EN het team dat het meeste sponsor geld en het team met de meeste sponsers bij elkaar weet te krijgen winnen een leuke prijs!

Succes!!

 Jaaaaaa weer een leuke activiteit op 28 oktober voor Spieren voor Spieren!!

19:30 - 20:30 HIIT IT Bootcamp gegeven door PK4U (Kitty Korsuize)

Wat is HIIT IT Bootcamp? High Intensity Interval Training. Tijdens deze training worden piekmomenten afgewisseld met rustmomenten. Deze speciale Spieren voor Spieren les zal Kitty verschillende spiergroepen aanpakken en conditioneel aan de slag gaan onder begeleiding van muziek!

Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor de kinderen met een spierziekte!

Schrijf je in voor € 5,- via deze site, de eerste 20 inschrijvingen krijgen een gratis t-shirt!!

 

Hoe kunnen jullie ons nog meer helpen geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren?

Door je statiegeld flessen in te leveren bij Sportcentrum Vreeloo in één van de speciaal daarvoor bestemde containers in de hal. De statiegeld Actie zal een wedstrijd onder de Lierse basisscholen zijn. De basisschool die 28 oktober de meeste flessen bij elkaar heeft verzameld wint een leuk prijzenpakket!

Dus vraag je buren, familie, vrienden om lege flessen en wanneer je bij Vreeloo komt sporten kun je ze meteen kwijt in de hal!